II SENDERISME PER COLLSEROLA

Apunta’t al 2n Senderisme per Collserola!

El proper dissabte, 21 de març, us convoquem a participar a la segona edició de la ruta senderista per Collserola, que organitza l’Àrea Social de la U.E. d’Horta en col·laboració amb la UEC d’Horta. Enguany, la gran novetat de la sortida serà l’esmorzar de forquilla (opcional) a Can Jané. El preu és de 3 euros per a socis amb assegurança i record inclosos (5 euros els acompanyants no socis o abonats d’Horta Esportiva), i s’incrementa en 10 euros més per a aquells que desitgin gaudir de l’esmorzar a Can Jané.

 

Després de l’èxit de la primera proposta de ruta senderista per Collserola de l’any passat, aquest 2015 l’Àrea Social us convoca per repetir experiència el proper dissabte, 21 de març de 2015. Gaudirem de les primeres hores de la primavera caminant pel pulmó verd de la ciutat de Barcelona, resseguint el GR 6 des del Velódrom d’Horta, on s’establirà la sortida.

 

El camí travessarà els indrets més coneguts del parc fins arribar al popular restaurant de Can Jané, on enguany radica un dels atractius d’aquesta ruta: l’esmorzar opcional amb forquilla.

 

Les inscripcions ja es poden formalitzar al CEM d’Horta. El preu és de 3 euros (5 euros per a no socis i abonats), i inclou assegurança i record. Si voleu l’esmorzar a Can Jané, el preu s’incrementa a 13 euros per a socis (15 no socis). Us esperem!

 

+INFO A : http://www.hortaesportiva.cat/noticia.php?idnew=197