Sóc Montserrat Torrejón, Presidenta de Carmel Comerç, llicenciada en Història i Auxiliar Diplomada en Farmàcia.

Treballo des fa molts anys en aquest barri i, malgrat no viure-hi, me l’estimo molt.

Aquest ha estat el motiu principal que em va portar, ara fa un any, a acceptar formar part de la junta de l’Associació de Comerciants i, ara, a ocupar la presidència de la mateixa.

Aquells que em coneixen saben prou bé que aquesta no era pas la meva intenció, però a la vida sovint et trobes en situacions en què no pots triar i has de donar una resposta que no buscaves.

Aquesta acceptació per part meva, però, no hagués estat possible si no tingués darrera el suport d’un equip de gent jove, compromesa i amb moltes ganes de treballar pel barri. Per això és lògic que no pogués negar-me a col·laborar amb ells. Hagués perdut l’oportunitat de créixer com a persona.

Sent ja Presidenta de Carmel Comerç, la sorpresa ha estat el suport rebut d’entitats del barri, així com de comerciants companys. I no vull oblidar-me del Mercat del Carmel, en la persona del seu President.

Quant a nivell institucional, també l’acollida ha estat molt bona. No hem d’oblidar, però, que els temps són els que són i això, de vegades, fa que las coses no siguin tan fàcils com tots voldríem.  No obstant, hi ha voluntat de diàleg i això és el que compta.

Procuraré no defraudar a tots aquells que m’han obert els braços i han confiat en mi.

El Carmel s’ho mereix.